ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ; 

 

Με ενιαίο ωράριο θα λειτουργήσουν από την ερχόμενη Κυριακή έως και το Μεγάλο Σάββατο όλα τα καταστήματα τροφίμων που παραμένουν ανοικτά στην επικράτεια, είτε πρόκειται για σούπερ μάρκετ είτε για μίνι μάρκετ.

Μένουμε σπίτι, αλλά παραμένω δίπλα σας για να μείνετε ενημερωμένοι, ψύχραιμοι και ασφαλής. Eπικοινωνούμε από το ηλεκτρονικό μου γραφείο, σας ακούω, συζητάμε, σας καθοδηγώ και βρίσκουμε λύσεις σε μία πρωτόγνωρη περίοδο για όλους μας.

Το σύνολο των Ελλήνων πολιτών βρίσκεται κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες διαβίωσης οι οποίες και μεταβάλλονται καθημερινά ως αποτέλεσμα των υποχρεωτικών μέτρων που λαμβάνει η κυβέρνηση της χώρας στην προσπάθεια του περιορισμού της εξάπλωσης του κορονωϊού covid-19.

Δύο είναι οι τύποι εγγράφων που θα πρέπει να συμπληρώνουν οι πολίτες ανάλογα με τον λόγο μετακίνησής τους από Δευτέρα 23 Μαρτίου έως και τις 6 Απριλίου, δηλαδή κατά την περίοδο ισχύος της καθολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Η υγειονομική κατάσταση που βιώνει η χώρα μας το τελευταίο διάστημα από την πανδημία λόγω της νόσου COVID-19, είναι πρωτόγνωρη και η εξέλιξη της αναμένεται ραγδαία.

Λέγονται πολλά για τον κορονοϊό. Τι από αυτά πρέπει να γνωρίζετε; Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την ενημέρωση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας με θέμα: «Οδηγίες σχετικά με τα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς λοίμωξης από τον νέο κοροναϊό 2019-nCOV στις σχολικές μονάδες και φορείς που προσφέρουν εκπαιδευτικές υπηρεσίες». Η ενημέρωση αφορά...