Δίπλα σας με πολλές επιλογές!

Η ζωή είναι πιο ωραία όταν έχεις επιλογές, ασφάλεια και σιγουριά! 


Μαζί σχεδιάζουμε το δικό σας πρόγραμμα, σύμφωνα με τις προσωπικές, πραγματικές ανάγκες σας, σε νέα σύγχρονη διάσταση και εμπειρία με πολλές επιλογές σε όλους τους παρακάτω τομείς:

  

Υγεία


 Πρωτοβάθμια περίθαλψη

 

Πρωτοβάθμια περίθαλψη ή Εξωνοσοκομειακές Δαπάνες θεωρούνται οι ιατρικές επισκέψεις, οι παρακλινικές εξετάσεις, οι φυσιοθεραπείες, τα φάρμακα κ.λπ. και γενικά κάθε ιατρική πράξη η οποία δεν απαιτεί την εισαγωγή του ασφαλιζομένου σε νοσηλευτικό ίδρυμα ως εσωτερικού ασθενή (24ωρη παραμονή) και είναι ιατρικώς απαραίτητη για την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του ασφαλιζόμενου.

Δευτεροβάθμια Περίθαλψη

Είναι η νοσοκομειακή περίθαλψη με παραμονή για νοσηλεία. 

Με τα ιδιωτικά προγράμματα κάλυψης Νοσοκομειακών Δαπανών έχουμε στη διάθεσή μας, ανά πάσα στιγμή, ένα μεγάλο κεφάλαιο για να καλύψουμε τα έξοδα νοσηλείας οποιασδήποτε ασθένειας ή ατύχημα καθώς και χειρουργικής επέμβασης όσο μικρή ή μεγάλη και αν είναι. Αποκτάμε πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας χωρίς τις αναμονές και τις χρονοβόρες διαδικασίες των δημόσιων ταμείων, αποκτάμε αξιοπρέπεια.

 

Οικία


Το σπίτι σας στεγάζει τα όνειρα, τις χαρές, τις μνήμες σας και τόσα άλλα που σας κάνουν να μην μπορείτε να φανταστείτε τη ζωή σας χωρίς αυτό.


Κατά συνέπεια η ασφάλεια του θα πρέπει να είναι ένα από τα κύρια μελήματα σας. Είναι εύκολο να σκεφτεί κανείς ότι τα δυσάρεστα πράγματα συμβαίνουν σε άλλους ανθρώπους και όχι στον ίδιο μας τον εαυτό. Τα γεγονότα όμως δείχνουν ότι οι απρόβλεπτοι παράγοντες είναι πολλοί περισσότεροι από αυτούς που θέλουμε να πιστεύουμε και ότι μας αφορούν όλους.

  • σεισμός
  • πυρός
  • ακραία καιρικά φαινόμενα
  • κλοπή
  • περιεχόμενου 

Αυτοκίνητο 

Έχω επιλογές για την ασφάλεια του αυτοκινήτου;


Η επιλογή να νοιώθετε σιγουριά για την ασφαλιστική σας εταιρία και τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή στις ασφάλειες αυτοκινήτων: η ηλικία, ο τύπος του αυτοκινήτου σας, η έδρα του οχήματός σας, οι καλύψεις που επιθυμείτε είναι μερικοί από αυτούς.

Όποια κι αν είναι η ανάγκη σας, θα είμαι δίπλα σας για να σας προτείνω το πρόγραμμα ασφάλειας αυτοκινήτου που ταιριάζει στον προϋπολογισμό και τις ανάγκες σας.Επένδυση Τα επενδυτικά προγράμματα παρέχουν, ανάλογα με το επενδυτικό σας προφίλ, τη δυνατότητα δημιουργίας κεφαλαίου και διακρίνονται για την ευελιξία τους, καθώς έχετε τη δυνατότητα να αλλάζετε την επενδυτική στρατηγική σας οποτεδήποτε το επιθυμείτε και καθ' όλη τη διάρκεια ισχύος του ασφαλιστηρίου συμβολαίου σας.

Επιπρόσθετα, σας παρέχουν κάλυψη για ένα απρόβλεπτο γεγονός σε κάποια στιγμή της ζωής σας.

Σύνταξη 


Επιλέγοντας το Ιδιωτικό Σύστημα Συνταξιοδότησης εξασφαλίζετε σε εσάς και την οικογένειά σας το επιθυμητό βιοτικό επίπεδο στα χρόνια που πλέον δεν θα εργάζεστε, απολαμβάνοντας τους «κόπους μιας ζωής».

Θέλετε να συζητήσουμε για την προσωπικές σας επιλογές;


Παρακαλώ, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσω μαζί σας.

Ευχαριστώ!